Haver - Pecankoekjes | Recept

Gepubliceerd op 7 mei 2019 om 07:00

Heerlijke haverkoekjes met stukjes pecan noot en rozijntjes. Lekker, makkelijk en gezond. Lees snel verder voor het recept en maak deze koekjes als tussendoortje, koekje bij de thee of als snel ontbijt.

Ingrediënten:

80 gram havervlokken

80 gram amandelmeel

80 gram gesmolten kokosolie

70 gram vloeibare honing

1 ei

60 gram rozijnen

60 gram gehakte pecannoten

Bereidingswijze:

Warm de oven voor op 180 graden. Leg de bakplaat klaar met een ovenpapiertje erop. 

Meng de havervlokken en het amandelmeel door elkaar en voeg daaraan de vloeibare ingrediënten toe. Als laatste voeg je de rozijnen en pecannoten toe en meng alles door elkaar.

Maak met een eetlepel gelijke hoopjes op de bakplaat en druk ze iets aan zodat ze wat platter worden. Bak nu de koekjes 15 minuten af in de oven.

Dit recept is glutenvrij, melkvrij, lactosevrij  en vegetarisch.

Variatie tip:

Vervang de rozijnen en pecannoten voor chocolade stukjes.

Vervang de rozijnen voor cranberry's.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.