Heerlijke haverkoekjes met stukjes pecan noot en rozijntjes. Lekker, makkelijk en gezond. Lees snel verder voor het recept en maak deze koekjes als tussendoortje, koekje bij de thee of als snel ontbijt.
Ingrediënten:
80 gram havervlokken
80 gram amandelmeel
80 gram gesmolten kokosolie
70 gram vloeibare honing
1 ei
60 gram rozijnen
60 gram gehakte pecannoten
Bereidingswijze:
Warm de oven voor op 180 graden. Leg de bakplaat klaar met een ovenpapiertje erop.
Meng de havervlokken en het amandelmeel door elkaar en voeg daaraan de vloeibare ingrediënten toe. Als laatste voeg je de rozijnen en pecannoten toe en meng alles door elkaar.
Maak met een eetlepel gelijke hoopjes op de bakplaat en druk ze iets aan zodat ze wat platter worden. Bak nu de koekjes 15 minuten af in de oven.
Dit recept is glutenvrij, melkvrij, lactosevrij en vegetarisch.
Variatie tip:
Vervang de rozijnen en pecannoten voor chocolade stukjes.
Vervang de rozijnen voor cranberry's.
Reactie plaatsen
Reacties